BİR BİLGE İLE GELECEĞE BAKIŞ

Değerler Eğitimi kapsamında okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenlerinden Lokman Derya SOLMAZ’ın rehberliğinde, 10 –C sınıfı öğrencileri M.Behlül AÇIKGÖZ, M. Abdullah ÖZDEMİR, A. Erkam KORKMAZ, O. Giray YILDIRIM, Tolga ÖZDİL ve T. Buğra ÖZEK mahallemizde komşu ziyareti yaparak kültürel faaliyetlerimize bir yenisini daha eklediler. İkinci dönem başlayan bu etkinlik, haftada bir gün öğle arası gerçekleştiriliyor. Mahalle muhtarımız Abdurrahman DEMİRLENK’ in de eşlik ettiği bu ziyaretler oldukça verimli geçiyor. Bu kapsamda Mustafa ENGİNAR, Mehmet YILDIRIM ve Kemal  KOCA’ yı evlerinde ziyaret eden öğrencilerimiz, onların hayat tecrübelerini dinliyor, Konya’nın unutulmuş  ve devam etmekte olan geleneklerini öğreniyor, mahalledeki komşuluk kültürü hakkında bilgi sahibi oluyorlar. Özellikle büyüklerimizin hayır dualarını almaları, öğrencilerimizi çok mutlu ediyor. Etkinlik için emek harcayan Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenimiz Lokman Derya SOLMAZ ve mahalle muhtarımız Abdurrahman DEMİRLENK’ e teşekkür ederiz.

28-02-201928-02-201928-02-2019

Yayın: 28.02.2019 - Güncelleme: 28.02.2019 10:42 - Görüntülenme: 228