ÖĞRENCİLERİMİZE KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİĞİ

Öğrencilerimize kariyer günleri etkinliği çerçevesinde meslek tanıtım semineri yapıldı. Okulumuzla KTO Karatay Üniversitesi arasında imzalanan işbirliği protokolü kapsamında yapılan etkinliğe KTO Karatay Üniversitesi Metalurji Malzeme Mühendisliği Bölümünden Prof. Dr. Hüseyin Bekir YILDIZ, Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümünden Dr. Öğretim Üyesi Hüseyin Oktay ALTUN ve Mekatronik Mühendisliği Bölümünden Dr. Öğretim Üyesi Barış NESİMİOĞLU katıldı. Katılımcıların meslekleri hakkında verdiği detaylı bilgilerin ardından soru - cevap şeklinde yürüyen etkinlikte öğrencilerimiz mesleklerle ilgili pek çok soruya cevap bulurken, meslek seçimi konusunda da doyurucu bilgi edinme imkanı buldu. Etkinlik için değerli katılımcılarımıza ve etkinliğin gerçekleşmesi için büyük çaba harcayan Matematik öğretmenimiz Gökhan İSPİR´ e teşekkür ederiz.

11-12-201811-12-201811-12-2018

Yayın: 11.12.2018 - Güncelleme: 11.12.2018 23:44 - Görüntülenme: 211