24.Geleneksel Mezunlar toplantımız 19 Kasım 2016 Cumartesi günü okulumuzda gerçekleşti.

Okul müdürümüz Ahmet İYİBİLDİREN öğretmenler günü nedeniyle bir açıklama yaparak ; " Büyük fedakarlıklar gösterip, geleceğimiz olan çocuklarımız ve gençlerimiz için gece gündüz demeden çalışan öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü tebrik eder, aileleriyle ve öğrencileriyle beraber sağlıklı, mutlu ve başarılı bir hayat geçirmelerini dilerim " dedi.

24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle Ankara´da yapılacak olan tören ve etkinliklerde ilimizi temsil etmek üzere seçilen okulumuz Kimya öğretmeni Mehmet YÜKSEL Ankara´ ya gitmiştir. Öğretmenimizi tebrik eder, şahsında tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlarız.