Konya Valiliği adına 10 Kasım 2015 Atatürk´ü Anma Programı Konya Devlet Tiyatrosunda okulumuz tarafından gerçekleştirildi.Okul Müdürü Sayın Murat ŞEN´in açılış konuşmasının ardından okulumuz öğretmenleri ve öğrencileri tarafından hazırlanan ATATÜRK Oratoryosu sunuldu.

Konya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı yetkilileri tarafından okulumuzda tahliye ve yangın tatbkatı yapıldı.Uzmanlar tarafından önce öğretmenlere ardından da öğrencilere bilgiler verildi.Tatbikatın ardından yangın söndürme cihazlarının kullanımı ile ilgili bilgiler verildi.

Okulumuzun mezunlarını buluşturmak amacıyla 2.si düzenlenen mezunlar buluşmasına değişik illerden ve ilimizden çok sayıda mezunumuz katıldı.Kaynaşmanın ve tanışmanın yaşandığı hatıraların canlandırıldığı eski öğretmenlerimizin de katıldığı buluşma tekrar görüşme umutlarıyla sonlandı.Organizasyonda emeği geçen başta Kasım ŞEN olmak üzere herkese ve katılımcılara teşekkür ederiz.

Haz

Okulumuz öğrencilerinden Şeyda Sıla KARA AB Öykü yarışmasında Türkiye 3. sü olmuştur. Kendisini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

May

19 Mayıs 1919´da Mustafa Kemal Atatürk´ün Bandırma Vapuru ile Samsun´a çıktığı, itilaf devletlerinin işgaline karşı Kurtuluş Savaşı´nın başladığı ve Atatürk´ün  Türk gençliğine armağanı olan bu kutlu gün okulumuzda coşkuyla kutlandı.

Nis

27 Nisan- 3 Mayıs Verimlilik Haftası etkinlikleri çerçevesinde okulumuzda “VERİMLİ” bir program gerçekleştirildi.

Mrt

18 Mart Çanakkale Savaşları’nın 100. yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde okulumuz Tarih Öğretmeni Yusuf Sezai BAKACAK tarafından Selçuk Üniversitesi Öğretim üyelerinden Doç. Dr. Caner ARABACI okulumuza davet edilmiştir.

Mrt

Okulumuz tarafından öğrencilerimizin bilim ve fen üzerine derslerde öğrendiklerini teorikten pratiğe geçirmeleri amacıyla Konya Bilim Merkezine gezi düzenlendi. Gezimiz öğrenci ve öğretmenlerimizin beğenisini kazandı. Okulumuz öğrencilerinden Oğuzhan ZİLE´ ye fotoğraf çekiminden dolayı teşekkür ederiz.

Mrt

Konya il merkezindeki ortaöğretim okulu müdürleri il ve ilçe şube müdürleri il mudur yardımcılarının katılımıyla yapılan değerlendirme toplantısına okulumuz ev sahipliği yaptı. Genel sorunların tartışıldığı toplantı verimli bir şekilde sona erdi.

Mrt

Avrupa Birliği Projeleri kapsamında düzenlenen okulumuz  İngilizce Öğretmenleri Tahir Demircioğlu ve Naile Kekeç’in katıldığı Comenius projesinin 7. Toplantısı, 22-27 Şubat 2015 tarihleri arasında Polonya’nın Halinow  kasabasında; Türkiye, Finlandiya. Avusturya, Almanya, Estonya ,Polonya,İspanya ve İrlanda’dan öğretmen ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleşti.

Mrt

30 Nisan 1-2 Mayıs 2015 tarihleri arasında Doğu Karadeniz gezisi, 16-17-18 mayıs 2015 tarihlerinde Ege ve Akdeniz bölgelerini kapsayan geziler yapılacaktır. Her iki gezide 4 kişilik boş kontenjan kalmıştır. Katılmak isteyenler Kimya öğretmenimiz Mehmet YÜKSEL hocaya ulaşabilirler.

Okulumuz öğrencileri büyük çabalarla hazırlandıkları münazara yarışmasında Meram çapında 2.lik elde ettiler. Verdikleri emeklerle gönüllerin birincisi olan öğrencilerimizi tebrik ederiz.