Mrt

18 Mart Çanakkale Savaşları’nın 100. yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde okulumuz Tarih Öğretmeni Yusuf Sezai BAKACAK tarafından Selçuk Üniversitesi Öğretim üyelerinden Doç. Dr. Caner ARABACI okulumuza davet edilmiştir.

Mrt

Okulumuz tarafından öğrencilerimizin bilim ve fen üzerine derslerde öğrendiklerini teorikten pratiğe geçirmeleri amacıyla Konya Bilim Merkezine gezi düzenlendi. Gezimiz öğrenci ve öğretmenlerimizin beğenisini kazandı. Okulumuz öğrencilerinden Oğuzhan ZİLE´ ye fotoğraf çekiminden dolayı teşekkür ederiz.

Mrt

Konya il merkezindeki ortaöğretim okulu müdürleri il ve ilçe şube müdürleri il mudur yardımcılarının katılımıyla yapılan değerlendirme toplantısına okulumuz ev sahipliği yaptı. Genel sorunların tartışıldığı toplantı verimli bir şekilde sona erdi.

Mrt

Avrupa Birliği Projeleri kapsamında düzenlenen okulumuz  İngilizce Öğretmenleri Tahir Demircioğlu ve Naile Kekeç’in katıldığı Comenius projesinin 7. Toplantısı, 22-27 Şubat 2015 tarihleri arasında Polonya’nın Halinow  kasabasında; Türkiye, Finlandiya. Avusturya, Almanya, Estonya ,Polonya,İspanya ve İrlanda’dan öğretmen ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleşti.

Mrt

30 Nisan 1-2 Mayıs 2015 tarihleri arasında Doğu Karadeniz gezisi, 16-17-18 mayıs 2015 tarihlerinde Ege ve Akdeniz bölgelerini kapsayan geziler yapılacaktır. Her iki gezide 4 kişilik boş kontenjan kalmıştır. Katılmak isteyenler Kimya öğretmenimiz Mehmet YÜKSEL hocaya ulaşabilirler.

Okulumuz öğrencileri büyük çabalarla hazırlandıkları münazara yarışmasında Meram çapında 2.lik elde ettiler. Verdikleri emeklerle gönüllerin birincisi olan öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Comenius kapsamında gerşekleştirilen faailiyetimiz.

Meram Fen Lisesi’nin ilk mezunlarının buluşması 01.11.2014 cumartesi günü saat 12’de yapıldı.

11-12 Ekim tarihleri arasında, Slovenya`nın Maribor şehrinde yapılan Taekwondo Balkan Şampiyonasında okulumuz öğrencilerinden Gizem AK, yıldızlar kategorisi 59 kilogramda 3. olarak ülkemize bir bronz madalya kazandırmıştır. Başarılarının devamını diler, büyük emeklerinden dolayı Antrenör Ali Can a ve öğrencimizin ailesine teşekkür edip, tebriklerimizi sunarız.