Mrt

Okulumuzda Konya´ ya has bir gelenek olan şivlilik dağıtma etkinliği gerçekleştirildi. Etkinliğimizin gerçekleştirilmesine öncülük eden Biyoloji öğretmenimiz Derya YİGİTOĞLU´na ve etkinlik için katkı sağlayıp emek harcayan öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Bir Nevruz daha geldi.

Mrt

Okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Seyit Ali BAĞCI tarafından hazırlanan ve tiyatro kulübü öğrencilerimiz tarafından sergilenen " Zaman Makinası " isimli tiyatro Meram Belediyesinin düzenlemiş olduğu "Dilimiz Kimliğimizdir" Kısa Film ve Tiyatro Yarışmasında rakiplerini geride bırakarak birinci oldu. Yine aynı yarışmada kısa film dalında BT Rehber öğretmenimiz Uğur ÖZBAY tarafından hazırlanan ve öğrencilerimizin oyunculuğu ile çekilen " Gülnara Bir Türkçe Sevdalısının Öyküsü " isimli kısa film ise ikinci oldu. Ekiplerimiz düzenlenen galada ödüllerini aldılar. Başarılarından ve gayretlerinden dolayı öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Mrt

Okulumuza yapılacak olan 200 kişilik kız ve erkek pansiyonu inşaatı başladı. 3 Ocak 2018 tarihinde yapılan ihaleyi kazanan Sisan Müh. İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti. inşaat alanında temeli kazarak zemin betonunu attı ve inşaat çalışmasına başladı. En geç 2019 -2020 öğretim yılı başına kadar bitmiş olacak olan pansiyonumuzun tamamlanmasıyla öğrencilerimiz daha rahat ve isteklerine cevap verebilecek nitelikte bir ortamda barınmaya başlayacaklardır. Meram Fen Lisesi idaresi ve çalışanları olarak emeği geçen herkese teşekkür ederiz.