Konya Meram Fen Lisesi Konya’da görsel proje anlamında yeni bir yaklaşımla ...

Doç Dr. Zeliha TRAŞ tarafından öğretmenlerimize " Çocuklarda ve Ergenlerde Davranış Bozuklukları " konulu bir seminer verildi. Öğretmenlerimiz açısından çok verimli geçen seminer için kendisine teşekkür ederiz.

Meram Kaymakamımız Resul ÇELİK ve Meram İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Dursun Ali KABAN okulumuzu ziyaret etti. Okulumuzun bölümlerini gezerek incelemelerde bulunan misafirlerimiz; idarecilerimiz, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz ile sohbet ettiler. Ayrıca TÜBİTAK Bilim Olimpiyatlarında Kimya dalında ulusal takım seçmelerine katılma hakkı kazanan öğrencimiz Ferdane ÇETİN´ i ödüllendirdiler. Ziyaretleri için Meram Kaymakamımız Resul ÇELİK ve Meram İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Dursun Ali KABAN´ a teşekkür ederiz.

İlimiz Meram ilçesinde bulunan Meram Kozağaç Konya Esnaf Sanatkârlar Odaları Birliği Ortaokulu öğretmenleri ve öğrencileri okulumuzu ziyaret etti. Okul Tanıtım Grubu öğrencilerimizin rehberliğinde gerçekleşen ziyaretleri için misafir okulumuzun idareci, öğretmen ve öğrencilerine teşekkür eder, sınava girecek öğrencilerimize şimdiden başarılar dileriz.

Cumhurbaşkanlığı himayesiyle Okulumuz, Konya Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Beyaz Ay Derneği Konya Şubesi arasında imzalanan protokol kapsamında engelli ve engelsiz çocukların meslekleri tanıması ve sosyalleşerek topluma kazandırılması amacıyla “Aşmak İçin Hareket Et” projesi hayata geçirildi. Okulumuz öğrencileri ile Adnan Akgül Özel Eğitim Meslek Lisesi öğrencilerine, Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Sualtı Arama Kurtarma ekibi tarafından 2016-2017 Eğitim Öğretim yılı II. Dönem süresince verilen teorik eğitimlerin ardından son olarak Büyükşehir Belediyesi Spor Kompleksi ve Yüzme Havuzunda sualtı dalış eğitimi verildi. Öğrencilerimizin de katıldığı dalış etkinliği keyifli anlara sahne olurken öğrencilerin mutluluğu gözlerden kaçmadı. Protokol kapsamında büyük çaba sarfeden ve projenin koordinatörlüğünü üstlenen okulumuz Beden Eğitimi Öğretmeni Ulaş COŞGUN´ a gayretleri için teşekkür ederiz.

İlimiz Selçuklu ilçesinde bulunan Mustafa Bülbül Ortaokulu öğretmenleri ve öğrencileri okulumuzu ziyaret etti. Okul Tanıtım Grubu öğrencilerimizin rehberliğinde gerçekleşen ziyaretleri için misafir okulumuzun idareci, öğretmen ve öğrencilerine teşekkür eder, sınava girecek öğrencilerimize şimdiden başarılar dileriz.

Oxford’lu Astrofizikçi Selçuk Topal tarafından öğrencilerimize Astronomi ve Gelecek Uzayda konulu bir konferans verildi. Öğrencilerimiz açısından çek verimli geçen ve öğrencilerimizin soruları ile son bulan konferans için Selçuk TOPAL´ a teşekkür ederiz.

Öğrencilerimize Değerler Eğitimi kapsamında ilahiyatçı Bünyamin UYSAL tarafından "Edep ve Haya" konulu bir konferans verildi.

Tarih öğretmenimiz Yusuf Sezai BAKACAK ve DKAB öğretmenimiz Hasan Basri Bağcıvan öncülüğünde öğrencilerimizle ilimizde bulunan Konya İslam Kültür Müzesini ziyaret ettik. Müze ziyaretinin ardından Kumdan Şehir ve Bir Yunus Hikayesi adlı tiyatroyu izleyen öğrencilerimiz keyifli bir akşam geçirdi. Öğretmenlerimize katkıları ve çabaları için teşekkür ederiz.

Okulumuz Gezi ve İnceleme Kulübü tarafından Ankara´ da bulunan ODTÜ, BİLKENT ve  HACETTEPE üniversitelerini tanımaya yönelik gezi gerçekleştirildi. Öğrencilerimiz için çok faydalı olan geziyi organize eden kulüp öğretmenlerimiz Fahrettin ÜNVER, Mehmet Mustafa TOKER ve rehber öğretmenimiz Nesrin AKKOYUN´ a teşekkür ederiz.

Siz değerli mezunlarımız ile gerçekleştirilecek olan etkinlikler de sağlıklı iletişime geçilmesi açısından Linkteki formu doldurmanızı rica ederiz

Yazar Ahmet BULUT tarafından gerçekleştirilen konferans sonrası öğrencilerimiz kitaplarını imzalattı