Siz değerli mezunlarımız ile gerçekleştirilecek olan etkinlikler de sağlıklı iletişime geçilmesi açısından Linkteki formu doldurmanızı rica ederiz

PEYGAMBER EFENDİMİZİN SÖZLERİ KORİDORLARIMIZI AYDINLATIYOR

Okulumuz öğretmenleri tarafından proje sınıfında bilim olimpiyatlarına nasıl hazırlanılır konulu kurs verildi

KONYA EREĞLİ ŞEHİT KOÇAK ORTAOKULU OKULUMUZU ZİYARET ETTİ

12. Sınıf öğrencilerimize Klinik Psikolog Ali AKBULUT tarafından " Stres Yönetimi " konulu bir seminer verildi.

Mevlid-i Nebi Haftası münasebetiyle Değerler Eğitimi kapsamında öğrencilerimize, Eğitimci - Yazar Eyüp Kibritçi tarafından " Hz. Muhammed (SAV) ve Gençlik " konulu konferans verildi.

Diyetisyen Naciye TEKDEN tarafından öğrencilerimize Diyabet ve Sağlıklı Beslenme konulu bir konferans verildi. Diyabet, obezite ve sağlıklı beslenmenin anlatıldığı konferans öğrencilerimizin soruları ile son buldu. Naciye TEKDEN´ e katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

24 Kasım Öğretmenler Günü okulumuzda yapılan etkinliklerle kutlandı. Ayrıca bu anlamlı gün nedeni ile öğretmenlerimiz ve ailelerinin bir araya geldiği yemek organizasyonunda okulumuza emeği geçen eski öğretmenlerimize plaketleri verildi. Bu vesileyle tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlar, aileleri ve öğrencileri ile birlikte nice sağlıklı, mutlu ve başarılı yıllar geçirmelerini dileriz.

TÜBİTAK orta öğretim öğrencileri proje yarışması ve TÜBİTAK 4006 projesi hakkında Fizik öğretmenimiz İsmail Yapıcı tarafından 9. ve 10. Sınıf öğrencilerimize bilgilendirme toplantısı yapıldı

Her yıl yapılmakta olan mezunlar buluşmamız bu yıl da yoğun bir katılım ile gerçekleştirildi. Mevcut öğretmenlerimiz, daha önce okulumuzda görev yapmış ancak daha sonra ayrılmış veya emekli olmuş öğretmenlerimiz ve diğer çalışanlarımız ile ilk mezunlarımızdan son mezunlarımıza kadar geniş bir yelpazede katılımın olduğu buluşma, günün anısına okul müdürümüz Ahmet İYİBİLDİREN´ in ilk mezunlara belge vermesi ve sohbetlerle son buldu. Buluşmaya gelen tüm katılımcılara ve bu buluşmanın gerçekleşmesi için çaba harcayan herkese teşekkür ederiz.

Temiz okul - sağlıklı okul projesi kapsamında okulumuz ve pansiyonumuz için ayrı ayrı almaya hak kazandığımız Beyaz Bayrak göndere çekildi.

Yeditepe üniversitesinden öğretim görevlileri Cem ALTAN, Nida ŞATAF ve Fahri KAGANARSLAN okulumuz öğrencilerine tanıtım sunumu yaptılar.

Okulumuzun çeşitli bölümlerinde bulunan panolar rehberlik servisi, ilgili kulüpler ve öğretmenlerimiz tarafından etkin bir şekilde kullanılarak öğrencilerimizin eğitime daha aktif olarak katılmaları sağlanmaktadır.