İlimiz Meram ilçesinde bulunan Meram Kozağaç Konya Esnaf Sanatkârlar Odaları Birliği Ortaokulu öğretmenleri ve öğrencileri okulumuzu ziyaret etti. Okul Tanıtım Grubu öğrencilerimizin rehberliğinde gerçekleşen ziyaretleri için misafir okulumuzun idareci, öğretmen ve öğrencilerine teşekkür eder, sınava girecek öğrencilerimize şimdiden başarılar dileriz.

Cumhurbaşkanlığı himayesiyle Okulumuz, Konya Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Beyaz Ay Derneği Konya Şubesi arasında imzalanan protokol kapsamında engelli ve engelsiz çocukların meslekleri tanıması ve sosyalleşerek topluma kazandırılması amacıyla “Aşmak İçin Hareket Et” projesi hayata geçirildi. Okulumuz öğrencileri ile Adnan Akgül Özel Eğitim Meslek Lisesi öğrencilerine, Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Sualtı Arama Kurtarma ekibi tarafından 2016-2017 Eğitim Öğretim yılı II. Dönem süresince verilen teorik eğitimlerin ardından son olarak Büyükşehir Belediyesi Spor Kompleksi ve Yüzme Havuzunda sualtı dalış eğitimi verildi. Öğrencilerimizin de katıldığı dalış etkinliği keyifli anlara sahne olurken öğrencilerin mutluluğu gözlerden kaçmadı. Protokol kapsamında büyük çaba sarfeden ve projenin koordinatörlüğünü üstlenen okulumuz Beden Eğitimi Öğretmeni Ulaş COŞGUN´ a gayretleri için teşekkür ederiz.

İlimiz Selçuklu ilçesinde bulunan Mustafa Bülbül Ortaokulu öğretmenleri ve öğrencileri okulumuzu ziyaret etti. Okul Tanıtım Grubu öğrencilerimizin rehberliğinde gerçekleşen ziyaretleri için misafir okulumuzun idareci, öğretmen ve öğrencilerine teşekkür eder, sınava girecek öğrencilerimize şimdiden başarılar dileriz.

Oxford’lu Astrofizikçi Selçuk Topal tarafından öğrencilerimize Astronomi ve Gelecek Uzayda konulu bir konferans verildi. Öğrencilerimiz açısından çek verimli geçen ve öğrencilerimizin soruları ile son bulan konferans için Selçuk TOPAL´ a teşekkür ederiz.

Öğrencilerimize Değerler Eğitimi kapsamında ilahiyatçı Bünyamin UYSAL tarafından "Edep ve Haya" konulu bir konferans verildi.

Tarih öğretmenimiz Yusuf Sezai BAKACAK ve DKAB öğretmenimiz Hasan Basri Bağcıvan öncülüğünde öğrencilerimizle ilimizde bulunan Konya İslam Kültür Müzesini ziyaret ettik. Müze ziyaretinin ardından Kumdan Şehir ve Bir Yunus Hikayesi adlı tiyatroyu izleyen öğrencilerimiz keyifli bir akşam geçirdi. Öğretmenlerimize katkıları ve çabaları için teşekkür ederiz.

Okulumuz Gezi ve İnceleme Kulübü tarafından Ankara´ da bulunan ODTÜ, BİLKENT ve  HACETTEPE üniversitelerini tanımaya yönelik gezi gerçekleştirildi. Öğrencilerimiz için çok faydalı olan geziyi organize eden kulüp öğretmenlerimiz Fahrettin ÜNVER, Mehmet Mustafa TOKER ve rehber öğretmenimiz Nesrin AKKOYUN´ a teşekkür ederiz.

Siz değerli mezunlarımız ile gerçekleştirilecek olan etkinlikler de sağlıklı iletişime geçilmesi açısından Linkteki formu doldurmanızı rica ederiz

PEYGAMBER EFENDİMİZİN SÖZLERİ KORİDORLARIMIZI AYDINLATIYOR

Okulumuz öğretmenleri tarafından proje sınıfında bilim olimpiyatlarına nasıl hazırlanılır konulu kurs verildi

KONYA EREĞLİ ŞEHİT KOÇAK ORTAOKULU OKULUMUZU ZİYARET ETTİ

12. Sınıf öğrencilerimize Klinik Psikolog Ali AKBULUT tarafından " Stres Yönetimi " konulu bir seminer verildi.

Mevlid-i Nebi Haftası münasebetiyle Değerler Eğitimi kapsamında öğrencilerimize, Eğitimci - Yazar Eyüp Kibritçi tarafından " Hz. Muhammed (SAV) ve Gençlik " konulu konferans verildi.

Diyetisyen Naciye TEKDEN tarafından öğrencilerimize Diyabet ve Sağlıklı Beslenme konulu bir konferans verildi. Diyabet, obezite ve sağlıklı beslenmenin anlatıldığı konferans öğrencilerimizin soruları ile son buldu. Naciye TEKDEN´ e katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

24 Kasım Öğretmenler Günü okulumuzda yapılan etkinliklerle kutlandı. Ayrıca bu anlamlı gün nedeni ile öğretmenlerimiz ve ailelerinin bir araya geldiği yemek organizasyonunda okulumuza emeği geçen eski öğretmenlerimize plaketleri verildi. Bu vesileyle tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlar, aileleri ve öğrencileri ile birlikte nice sağlıklı, mutlu ve başarılı yıllar geçirmelerini dileriz.