Okulumuz pansiyon talimatnamesi ekteki dosyada sunulmuştur. Öğrencilerimizin, velilerimizin ve öğretmenlerimizin talimatnameye uyma konusunda gösterecekleri hassasiyet için teşekkür ederiz.

Ekm

Öğrenci velilerimizin çocuklarına izin almak için kullanabilecekleri izin dilekçesi aşağıdaki bağlantıda sunulmuştur.

Ekm

2017-2018 Eğitim - öğretim yılının 1. Döneminde 12. Sınıflarda uygulanacak olan yazılı sınav tarihleri aşağıdaki dosyada mevcuttur. Öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin bu sınav takvimine göre hareket etmeleri gerekmektedir

Ekm

2017-2018 Eğitim - öğretim yılının 1. Döneminde 9-10 ve 11. Sınıflarda uygulanacak olan yazılı sınav tarihleri aşağıdaki dosyada mevcuttur. Öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin bu sınav takvimine göre hareket etmeleri gerekmektedir.

Ekm

Bakanlığımız Ortaöğretim Genel Müdürlüğünün öğrenci devamsızlıkları ile ilgili yazısı aşağıdaki bağlantıda sunulmuştur. Velilerimizin ve öğrencilerimizin devamsızlık konusunda daha hassas davranmalarını rica ederiz.