Ekm

Öğrenci velilerimizin çocuklarına izin almak için kullanabilecekleri izin dilekçesi aşağıdaki bağlantıda sunulmuştur.

Okulumuz pansiyon talimatnamesi ekteki dosyada sunulmuştur. Öğrencilerimizin, velilerimizin ve öğretmenlerimizin talimatnameye uyma konusunda gösterecekleri hassasiyet için teşekkür ederiz.

Ekm

Bakanlığımız Ortaöğretim Genel Müdürlüğünün öğrenci devamsızlıkları ile ilgili yazısı aşağıdaki bağlantıda sunulmuştur. Velilerimizin ve öğrencilerimizin devamsızlık konusunda daha hassas davranmalarını rica ederiz.